Skip to main content
Åpent i dag 9:00 – 21:00

B.young

Velkommen til b.young på City Lade – butikken for jenter i alle aldre som jakter på moteklær med vekt på det feminine, til hverdag og fest.

Med klær fra b.young har du muligheten til å uttrykke din egen personlige stil med nye og friske styles året rundt. I tillegg til trendkolleksjoner for hver sesong til attraktive priser, tilbyr b.young-butikkene et komplett utvalg av basics, Never Out of Stock-produkter og tilbehør.

I butikken har vi vår egen house-brand kolleksjon; b.young. b.young-klesmerket er basert på en minimalistisk skandinavisk stil. Men vi er en multimerkebutikk, og tilbyr derfor et bredt utvalg av merker som Sorbet, Ichi, KAFFE og ikke minst merker som Fransa og Floyd. Velkommen til b.young City Lade – Vi har høy fokus på personlig kundebehandling og gleder oss til å hjelpe deg. 

Noen av våre b.young-klær er merket med en b.fair-etikett. Når du ser b.fair- etiketten vet du at vi har gjort en enda større innsats for å sikre at varen er resultatet av en bærekraftig prosess. B.fair handler om ansvarlig produksjon, bærekraftige materialer, minimere avfall og utnytte nye muligheter. 

‘Being young’ – følelsen er en sterk drivkraft og en muliggjører for å utvikle seg som kvinne gjennom hele livet. ’It’s a state of mind.’