Skip to main content
Åpent i dag 9:00 – 21:00

Erotikk1

Vi i Erotikk1 er opptatt av å være tilgjengelig for våre kunder. Vi er en plass hvor kunder skal kunne føle de kan snakke om og spørre åpent om det de lurer på, enten det er produkter vi selger, spesialartikler, eller seksuell helse og velvære.

Hos oss finner du Norges bredeste utvalg av erotiske artikler, alt fra det lille uskyldige, til det mer ekstreme. Alt som vibrerer, dildoer i utallige fasonger og farger, glidemiddel og massasjeoljer, klær og undertøy, masturbatorer, kondomer, morosaker og gaveartikler. Vi har selvfølgelig også en hel avdeling dedikert til BDSM-utstyr og andre spesialartikler. Mennesker er utrolig forskjellige når det kommer til ønsker om sexleketøy, lyster og preferanser – og vårt sortiment reflekterer dette. 

Våre ansatte er profesjonelle, diskrè og kunnskapsrike innen kropp, seksualitet, og leketøy – vi har alltid kundens behov og kriterier i fokus. Er du usikker på om du har valgt rett produkt eller ønsker veiledning i den jungelen sexleketøy kan være? Ta kontakt med en av våre medarbeidere så hjelper vi deg!

Velkommen til oss!