Skip to main content
Åpent i dag 9:00 – 21:00

To nye butikker åpner!

Vi har noen spennende nyheter å dele, for nå kommer det to nye butikker til City Lade. I løpet av våren åpner både Change Lingerie og Kremmerhuset – vi gleder oss!

Change har ikke bare undertøy, her finner du også nattøy og loungewear.

Kvalitetsundertøy

Change Lingerie er en av Europas mest kjente undertøyskjeder, og vi er stolte av at vi snart kan tilby deres kvalitetsprodukter på senteret. Change har et stort utvalg av størrelser og modeller, og deres erfarne ansatte kan hjelpe deg med å finne den perfekte bh-en for deg.

Som Change selv sier: «Vår overbevisning er at det ikke er du som skal passe bh-en din, men at bh-en skal passe deg. Derfor tilbyr vi deg 88 bh-størrelser fra A-M skål.»

I tillegg til å glede oss over at Change åpner hos oss, ser vi frem til å ønske Kremmerhuset velkommen på City Lade.

Hos Kremmerhuset finner du lekre lamper, vaser, puter, lysestaker og mye mer.

En spennende interiørbutikk

Kremmerhuset er en spennende interiørbutikk med et bredt utvalg, her finner du alt i fra belysning, til kjøkkenutstyr, møbler og pyntegjenstander. Og mye mer!

Butikken får stadig nye varer, så her finner du alltid noe inspirerende og nytt til ditt hjem. Om du ser frem til å friske opp hjemmet til våren kan du glede deg til å utforske Kremmerhuset.

Vi tror at både Change Lingerie og Kremmerhuset vil bli et populært tilskudd på senteret, og vi ser frem til å ønske deg velkommen på nyåpning. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer om åpningsdatoer.

Vi gleder oss til å se deg!